Traditionele Thaise massage

De traditionele Thaise massage is een onderdeel van de 2500 jaar oude traditionele Thaise geneeskunde. De massage is een onderdeel van de medische en spirituele traditie. Deze massage is uiterst doeltreffend om spierpijn en stijfheid te verjagen.

De technieken voor deze massage worden aangeleerd in de massageschool van Wat Po in Bangkok waar onze masseur de opleiding volgde.

De traditionele massage is een samensmelting van accupressuur, reflexologie en stretching van spieren waarbij geen olie gebruikt wordt. Het is goed voor de energiebanen van het lichaam. Er worden drukpunten gestimuleerd waardoor blokkades in het lichaam opgeheven worden.

Thaise massage voorkomt en verhelpt zowel lichamelijke als psychische klachten en stimuleert de bloedsomloop en het lymfesysteem waardoor men weer energie krijgt.
Chronische vermoeidheid, rug- en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding kunnen door Thaise massage worden verholpen. Het zorgt voor versoepeling van de weefsels (huid, spieren, zenuwbanen en gewrichten) en verbetert de bloedcirculatie. Het bestrijdt stress en vermindert depressieve gevoelens.

stretching benen   accupressuur voet

Velen onder ons zijn ooit al eens in Thailand geweest, het land van de lachende gezichten, en als we thuiskomen willen we de deugddoende effecten van een ontspanningsmassage opnieuw ervaren.

Anderen dromen van Thailand als bestemming voor een volgende reis. En wil je nu al eens proeven van de rijkdom van dit land...